Je bevindt je hier:

Bestemmingsfoto

Over Ferio

Met Ferio vlieg je naar de Canarische Eilanden, Turkije, Griekenland, BulgarijePortugal, Spanje en Malta. Ferio is onderdeel van Bizztravel B.V., een gerenommeerd en toonaangevend bedrijf in de Nederlandse reiswereld met ruim 28 jaar ervaring. De naam Ferio komt uit de internationale taal Esperanto en betekent letterlijk 'vakantie'.

Via het menu boven aan deze pagina vind je informatie over onder andere duurzaam toerisme, onze waarborgorganisaties, privacy policy etc.
Ferio is onderdeel van BIZZ.COM Travelgroup
BIZZ.COM Travelgroup bestaat uit:
- Bizztravel Wintersport
- Golftime
- Ferio Vakanties
- Beachmasters Jongerenreizen
- Skistuds

BIZZ.COM Travelgroup is de overkoepelende naam voor de reisproducten van Bizztravel B.V. Bizztravel B.V. is gevestigd in Groningen waar een enthousiast team elk dag werkzaam is om de beste reisproducten samen te stellen. Bizztravel B.V. is een online touroperator. Dat betekent dat alle reizen via internet te boeken zijn.
Hier volgt een korte introductie van alle merken van de BIZZ.COM Travelgroup:

Beachmasters Jongerenreizen
Beachmasters is het jongerenmerk van Bizztravel B.V. Met Beachmasters boek je een zomerfeestvakantie naar de beste partybestemmingen in Bulgarije, Canarische Eilanden, Italië, Malta, Spanje, Griekenland,Hongarije, Kroatië, Portugal en Turkije. Beachmasters biedt de leukste accommodaties aan, vlakbij het strand en op loopafstand van het uitgaansleven. Ook voor eindexamenleerlingen biedt Beachmasters speciaal geselecteerde reizen aan naar de bovenstaande feestbestemmingen. Met Beachmasters wil je nooit meer naar huis!

Bizztravel Wintersport
Bizztravel Wintersport is de wintersportspecialist van de Alpen, en dat al 25 jaar! Met Bizztravel Wintersport kun je je skivakantie boeken naar Frankrijk, Oostenrijk, Italië en Zwitserland. Bizztravel Wintersport biedt maar liefst 800 verschillende accommodaties aan en je kunt een week, midweek of weekend gaan skiën. Bij Bizztravel Wintersport is de skipas altijd inbegrepen.
Wil je met een groep van 20 personen of meer op wintersport? Bizztravel organiseert ook wintersport groepsreizen. Door onze specialisatie kunnen wij samen met jou de ideale reis samenstellen.

Golftime
Golftime biedt golfreizen en -vakanties aan naar bestemmingen in meerdere continenten. Golfreizen staat voor sportiviteit en gezelligheid en de hele dag buiten zijn. Zowel voor de echte golfliefhebber als de beginner heeft Golftime een uitgebreid aanbod.

Skistuds
Skistuds is het wintersport merk voor jongeren van Bizztravel B.V. Bij Skistuds boek je een wintersport feestvakantie inclusief skipas naar de beste feestbestemmingen in de Franse Alpen en Oostenrijk. Skistuds werkt samen met La Grotte du Yeti op de bestemmingen. Dit betekent feesten in de vele aprés-ski bars met vele andere jongeren. Skistuds organiseert ook groepsreizen voor 15 personen en meer.

Daarom Ferio:
 • Reizen voor outlet prijzen
 • Eerlijke prijzen: altijd inclusief alle verplichte kosten
 • We doen wat we beloven;
  zeezicht = zeezicht
 • Lid ANVR, SGR, Thuiswinkelwaarborg
 • "We zijn net terug uit Bulgarije. Goed geregeld, kunnen we onze kamer vastleggen voor volgend jaar?"

  (Sjoukje de Vries, Bergum)
 • "Ferio? Voor en na de vakantie prima geregeld! Zeker voor die prijs/kwaliteitsverhouding"

  (Jan Oorschot, Alkmaar)
 • "Onze Ferio reisleidster heeft hart voor haar vak! Als we haar zagen, was het contact altijd plezierig."

  (Marcel Visser, Breda)
 • "Wij zijn zeer tevreden over Ferio. Onze hele vakantie verliep soepel en ontspannen."

  (Leonie Klein-Elhorst, Enschede)
 • "Afgelopen zomer voor de eerste keer geboekt bij Ferio. Zeer tevreden. Wij komen weer terug!"

  (Jack Neeve, Kudelstaart)