Je bevindt je hier:

Bestemmingsfoto

Disclaimer

Disclaimer

Ferio vakanties streeft naar correcte en actuele informatie en doet zijn uiterste best deze correct en actueel te houden. Mocht een door jouw geboekte reis toch niet meer beschikbaar zijn dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

De beschrijving van het reisaanbod is zo objectief mogelijk opgesteld. Zij geven een idee van de omgeving, het uitzicht, de afstanden, de inrichting en de afmetingen. De bij de accommodaties geplaatste foto’s zijn ter beschikking gesteld door de accommodatieverschaffers, plaatselijke VVV’s en enkele professionele fotografen. Deze foto’s dienen uitsluitend een idee te geven van de betreffende accommodatie. Niet ieder appartement, chalet of hotelkamer is hetzelfde qua afmeting, uitrusting en uitzicht en daarom kan het voorkomen dat de ter plaatse verkregen accommodatie enigszins afwijkt van de foto’s op de website.

Bij afwijkingen tussen de informatie in een brochure, advertentie of enige andere publicatie en informatie op de website is de informatie gepubliceerd op de website leidend. Voor kennelijke fouten, druk- of zetfouten kan Ferio vakanties nooit aansprakelijk worden gesteld.

Gepubliceerde reissommen

Het aanbod van Ferio vakanties kan zo nodig door Ferio vakanties worden herroepen. Herroeping wegens correctie van kennelijke fouten in de berekening van de reissom of van andere kennelijke fouten is toegestaan. Herroeping dient zo spoedig mogelijk, doch voor 16.00 uur de volgende dag na aanvaarding te geschieden onder opgaaf van redenen. De reiziger heeft in dat geval recht op onverwijlde restitutie van eventueel betaalde gelden.

Fluid pricing

Ferio vakanties hanteert fluid pricing. Dit houdt in dat de prijzen op deze website niet vast staan en kunnen wijzigen. Ferio vakanties behoudt zich het recht voor om prijzen op de website dagelijks te wijzigen. Prijzen kunnen daardoor verschillen naar gelang bezetting en tijdstip van de boeking.

Daarom Ferio:
 • Reizen voor outlet prijzen
 • Eerlijke prijzen: altijd inclusief alle verplichte kosten
 • We doen wat we beloven;
  zeezicht = zeezicht
 • Lid ANVR, SGR, Thuiswinkelwaarborg
 • "We zijn net terug uit Bulgarije. Goed geregeld, kunnen we onze kamer vastleggen voor volgend jaar?"

  (Sjoukje de Vries, Bergum)
 • "Ferio? Voor en na de vakantie prima geregeld! Zeker voor die prijs/kwaliteitsverhouding"

  (Jan Oorschot, Alkmaar)
 • "Onze Ferio reisleidster heeft hart voor haar vak! Als we haar zagen, was het contact altijd plezierig."

  (Marcel Visser, Breda)
 • "Wij zijn zeer tevreden over Ferio. Onze hele vakantie verliep soepel en ontspannen."

  (Leonie Klein-Elhorst, Enschede)
 • "Afgelopen zomer voor de eerste keer geboekt bij Ferio. Zeer tevreden. Wij komen weer terug!"

  (Jack Neeve, Kudelstaart)