Je bevindt je hier:

Bestemmingsfoto

Boeking maken

Het boeken van uw vakantie kan heel eenvoudig bij Ferio vakanties. U kunt alles zelf online regelen. Bij elke stap in het boekingsproces wordt duidelijk omschreven wat de keuzes inhouden.

Stap 1: Stel uw vakantie samen

In stap 1 van het boekingsproces stelt u uw vakantie samen. Allereerst selecteert u hier het aantal personen en eventueel het vervoer. U krijgt vervolgens alle beschikbare reizen te zien voor deze selectie. Wanneer een prijs een zwarte kleur heeft betekent dit dat de reis beschikbaar is. Ziet u een prijs in de rode kleur dan betekent dit dat het een aanbieding betreft. Bij een prijs in het blauw is uw reis op aanvraag te boeken (wij proberen deze reis extra voor u in te kopen). U kunt uw gewenste vertrekdatum en reisduur selecteren door op de prijs in de tabel te klikken. In de kassabon aan de rechterzijde ziet u de prijsopbouw van uw reis. Per boeking wordt bovenop de
reissom in de prijstabel € 25 reserveringskosten in rekening gebracht en € 2,50
voor het calamiteitenfonds. Als u op de button ‘stap verder’ klikt, gaat u naar stap 2 van het boekingsproces. Al onze prijzen zijn inclusief BTW.

Stap 2: Extra's en arrangementen

In stap 2 van het boekingsproces kunt u tevens zien welke extra’s en arrangementen u kunt bijboeken. U kunt hier bijvoorbeeld een reis- en/of annuleringsverzekering afsluiten en eventueel een andere verzorging kiezen. Daarnaast kunt u hier eventueel arrangementen bijboeken, zoals de huur van een fiets tijdens uw verblijf op het eiland Kos.

Persoonsgegevens

In stap 2 van het boekingsproces dient u uw persoonlijke gegevens in te vullen. Dit zijn uw voornaam (de eerste voornaam volgens uw paspoort), voorletter (volgens paspoort), achternaam, adres, geboortedatum, telefoonnummer(s) en e-mailadres. Deze persoonsgegevens worden gebruikt voor zaken met betrekking tot uw boeking of aanvraag. Denk hierbij aan verzekeringen, facturen, tickets of het bereiken van thuisblijvers in noodgevallen. Zorg ervoor dat de gegevens die je hier invult overeenkomen met wat in je paspoort staat.
Ferio vakanties houdt rekening met uw privacy conform de van kracht zijnde wetgeving. Zodoende zullen wij vertrouwelijk omgaan met uw gegevens en deze niet ter beschikking stellen aan derden. De informatie die wij van u vragen hebben we nodig om uw boeking zo goed mogelijk uit te voeren.

Stap 3: Boeking bevestigen
In stap 3 van het boekingsproces legt u uw boeking vast. Hier kunt u aangeven hoe u wilt betalen en of u nog bepaalde voorkeuren en bijzonderheden met betrekking tot uw boeking heeft. Indien u alle gegevens correct hebt ingevoerd, dient u ten slotte onze algemene voorwaarden te lezen. Als u op de button ‘definitief boeken' klikt, wordt de boeking definitief. Tevens bevestigt u hiermee dat u akkoord gaat met de algemene voorwaarden. U krijgt een bevestiging van uw boeking via e-mail toegestuurd.

Veilig online (aan)betalen via uw eigen bank

iDEAL is het online betalingssysteem dat ontwikkeld is door de vijf grote Nederlandse banken. Hiermee kunt u online aankopen betalen via internetbankieren van uw eigen bank. Omdat het erg veilig en makkelijk te gebruiken is, wordt het tegenwoordig standaard in vrijwel elke webwinkel toegepast.

U kunt iDEAL gebruiken indien u online bankiert bij ABN AMRO, ING, Fortis, Rabobank of SNS Bank. Nadat u de boeking vastlegt, kiest u uw bank en gaat u automatisch naar uw vertrouwde internetbankieren omgeving. Hier kunt u eenvoudig de (aan)betaling in orde maken.

Uiteraard is betalen via iDEAL niet verplicht, u kunt u er ook voor kiezen om pas na het downloaden van de factuur uw betaling te doen.

Daarom Ferio:
 • Eerlijke prijzen: altijd inclusief alle verplichte kosten
 • We doen wat we beloven;
  zeezicht = zeezicht
 • Lid ANVR, SGR, Thuiswinkelwaarborg
 • "We zijn net terug uit Bulgarije. Goed geregeld, kunnen we onze kamer vastleggen voor volgend jaar?"

  (Sjoukje de Vries, Bergum)
 • "Ferio? Voor en na de vakantie prima geregeld! Zeker voor die prijs/kwaliteitsverhouding"

  (Jan Oorschot, Alkmaar)
 • "Onze Ferio reisleidster heeft hart voor haar vak! Als we haar zagen, was het contact altijd plezierig."

  (Marcel Visser, Breda)
 • "Wij zijn zeer tevreden over Ferio. Onze hele vakantie verliep soepel en ontspannen."

  (Leonie Klein-Elhorst, Enschede)
 • "Afgelopen zomer voor de eerste keer geboekt bij Ferio. Zeer tevreden. Wij komen weer terug!"

  (Jack Neeve, Kudelstaart)