Je bevindt je hier:

Bestemmingsfoto

Boeking maken

Het boeken van je vakantie kan heel eenvoudig bij Ferio vakanties. Je kunt alles zelf online regelen. Bij elke stap in het boekingsproces wordt duidelijk omschreven wat de keuzes inhouden.

Stap 1: Stel uw vakantie samen

In stap 1 van het boekingsproces stel je je vakantie samen. Allereerst selecteer je hier het aantal personen en eventueel het vervoer. Je krijgt vervolgens alle beschikbare reizen te zien voor deze selectie. Wanneer een prijs een zwarte kleur heeft betekent dit dat de reis beschikbaar is. Zie je een prijs in de rode kleur dan betekent dit dat het een aanbieding betreft. Bij een prijs in het blauw is je reis op aanvraag te boeken (wij proberen deze reis extra voor je in te kopen). Je kunt je gewenste vertrekdatum en reisduur selecteren door op de prijs in de tabel te klikken. In de kassabon aan de rechterzijde zie je de prijsopbouw van jouw reis. Per boeking wordt bovenop de
reissom in de prijstabel € 25 reserveringskosten in rekening gebracht en € 2,50
voor het calamiteitenfonds. Als je op de button ‘stap verder’ klikt, ga je naar stap 2 van het boekingsproces. Al onze prijzen zijn inclusief BTW.

Stap 2: Extra's en arrangementen

In stap 2 van het boekingsproces kun je tevens zien welke extra’s en arrangementen je kunt bijboeken. Je kunt hier bijvoorbeeld een reis- en/of annuleringsverzekering afsluiten en eventueel een andere verzorging kiezen. Daarnaast kun je hier eventueel arrangementen bijboeken, zoals de huur van een fiets tijdens je verblijf op het eiland Kos.

Persoonsgegevens

In stap 2 van het boekingsproces dien je je persoonlijke gegevens in te vullen. Dit zijn je voornaam (de eerste voornaam volgens je paspoort), voorletter (volgens paspoort), achternaam, adres, geboortedatum, telefoonnummer(s) en e-mailadres. Deze persoonsgegevens worden gebruikt voor zaken met betrekking tot je boeking of aanvraag. Denk hierbij aan verzekeringen, facturen, tickets of het bereiken van thuisblijvers in noodgevallen. Zorg ervoor dat de gegevens die je hier invult overeenkomen met wat in je paspoort staat.
Ferio vakanties houdt rekening met jouw privacy conform de van kracht zijnde wetgeving. Zodoende zullen wij vertrouwelijk omgaan met je gegevens en deze niet ter beschikking stellen aan derden. De informatie die wij van je vragen zijn nodig om je boeking zo goed mogelijk uit te voeren.

Stap 3: Boeking bevestigen
In stap 3 van het boekingsproces leg je je boeking vast. Hier kun je aangeven hoe je wilt betalen en of je nog bepaalde voorkeuren en bijzonderheden met betrekking tot je boeking hebt. Indien je alle gegevens correct hebt ingevoerd, dien je ten slotte onze algemene voorwaarden te lezen. Als je op de button ‘definitief boeken' klikt, wordt de boeking definitief. Tevens bevestig je hiermee dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden. Je krijgt een bevestiging van je boeking via e-mail toegestuurd.

Veilig online (aan)betalen via uw eigen bank

iDEAL is het online betalingssysteem dat ontwikkeld is door de vijf grote Nederlandse banken. Hiermee kun je online aankopen betalen via internetbankieren van je eigen bank. Omdat het erg veilig en makkelijk te gebruiken is, wordt het tegenwoordig standaard in vrijwel elke webwinkel toegepast.

Je kunt iDEAL gebruiken indien je online bankiert bij ABN AMRO, ING, Fortis, Rabobank of SNS Bank. Nadat je de boeking vastlegt, kies je je bank en ga je automatisch naar je vertrouwde internetbankieren omgeving. Hier kun je eenvoudig de (aan)betaling in orde maken.

Uiteraard is betalen via iDEAL niet verplicht, je kunt er ook voor kiezen om pas na het downloaden van de factuur je betaling te doen.

Daarom Ferio:
 • Reizen voor outlet prijzen
 • Eerlijke prijzen: altijd inclusief alle verplichte kosten
 • We doen wat we beloven;
  zeezicht = zeezicht
 • Lid ANVR, SGR, Thuiswinkelwaarborg
 • "We zijn net terug uit Bulgarije. Goed geregeld, kunnen we onze kamer vastleggen voor volgend jaar?"

  (Sjoukje de Vries, Bergum)
 • "Ferio? Voor en na de vakantie prima geregeld! Zeker voor die prijs/kwaliteitsverhouding"

  (Jan Oorschot, Alkmaar)
 • "Onze Ferio reisleidster heeft hart voor haar vak! Als we haar zagen, was het contact altijd plezierig."

  (Marcel Visser, Breda)
 • "Wij zijn zeer tevreden over Ferio. Onze hele vakantie verliep soepel en ontspannen."

  (Leonie Klein-Elhorst, Enschede)
 • "Afgelopen zomer voor de eerste keer geboekt bij Ferio. Zeer tevreden. Wij komen weer terug!"

  (Jack Neeve, Kudelstaart)